Semineele din Suceava sunt tot mai cautate

Cumpararea unui semineu din Suceava presupune o parte de documentare, insa este recomandata si vizitarea unui show-room. Pentru a vedea materialul din care este facut produsul pe care doriti sa-l cumparati si dimensiunile lui. In cazul cumpararii unui semineu, daca nu este posibila vizitarea unui show-room, este recomandata accesarea unei platforme online in care sa aveti acces la vizualizarea produselor, dar si la informatii despre materialelele si garantiile produsului, pentru a fi sigur ca va cumparati cel mai bun semineu. Majoritatea oamenilor se intreaba: “Care este diferenta dintre un semineu sau o soba tip semineu?”

Din punct de vedere al dimensiunilor, semineul este mult mai mare, acesta avand o constructie din mai multe componente cu o arhitectura specifica, depinde de preferinta si nevoia clientului. Soba este mai mica si nu ocupa foarte mult spatiu in casa. Din punct de vedere al designului, semineul este mult mai aspectuos, fiind principalul punct de atractie al camerei si avand un design modern: clasic, elegant sau rustic. O soba este mult mai simpla decat un semineu, aceasta are imprimate diferite modele pe ea.

Din punct de vedere al randamenului, semineul este mai indicat in caz ca doriti sa incalziti intreaga casa sau un spatiu mai mare. Elementele de distributie ale aerului cald sau grilele de aerisire sunt componentele care permit caldurii, sa ajunga si in camerele adiacente. Soba, este indicata pentru incalzirea unei camere sau a unui spatiu mai mic, deoarece transferul de caldura nu se poate realiza ca in cazul semineului prin tubulatura izolata fiind doar prin calorifere, asta in cazul in care soba este echipata, dar randamentul nu este la fel de ridicat prin comparatie cu cel al unui focar de semineu de aceeasi capacitate.

Din punct de vedere al bugetului, construirea unei semineu necesita o investitie mai mare, dar pe termen lung este profitabila fata de amplasarea unei centrale pe gaz sau a altei surse de incalzire din cauza costului mic al lemnelor. Garantiile pentru seminee sunt mai substantiale deoarece producatorii garanteaza pentru cosul de fum de mai bine de 30 de ani, iar focarul are o garantie intre 5 si 10 ani. Semineele construite cu placile izolatoare, reprezinta garantia unui semineu trainic si durabil, care nu va afecteaza sanatatea.

Acestea sunt construite sa reziste la temperaturi de pana la 1100 de grade Celsius, fata de placile din rigips care rezista pana la temperaturi de 70 de grade Celsius. Nu toti oamenii isi pot permite sa locuiasca intr-o casa spatioasa, cu gradina si un semineu fumegand pe timpul iernii. Tehnologia avansata din zilele noastre, a permis dezvoltarea anumitor modele de seminee potrivite si in apartamente la bloc. Semineele de apartament, au devenit din ce in ce mai cautate, din moment ce informatia s-a raspandit tot mai mult.

Semineele sunt usor de integrat in orice tip de spatiu, deoarece acestea ard cu flacara reala pe baza de gel ecologic (bioethanol), dar fara a emana fum si miros deranjante.

Astfel, acestea nu necesita un cos de fum sau evacuare. In timpul arderii, se emana aburi, imbunatatind astfel calitatea aerului si creand o ambianta mult mai ambientala in camera.

Sunt disponibile intr-o gama variata de modele si culori, aceste bioseminee sunt usor de montat pe perete, de amplasat pe jos, sau pur si simplu pe masa, avand marimi diferite. Serile petrecute impreuna cu familia si prietenii, pot deveni mai relaxante si primitoare, atunci cand se afla in compania unui semineu decorativ. Un semineu pe bioethanol este usor de intretinut si adauga un plus de design locuintei prin aspectul sau modern si elegant.

Semineele pe bioetanol cu rama tip portal din MDF sunt asemanatoare cel mai mult cu semineele pe lemne si se pot amplasa la perete in orice camera, adaugand originalitate apartamentului la bloc. Biosemineele fixe, se pot amplasa pe perete, devenind o opera de arta vie. Acestea transforma ambianta din locuinta, intr-un loc relaxant si atragator pentru toata familia. Cele mai asemanatoare ca si aspect cu focarele traditionale pe lemne, sunt semineele pe gaz, care ofera caldura si un design atragator, insa cel mai mare avantaj, este lipsa prafului si a cenusei.

Acestea nu trebuie alimentate cu combustibil si nu trebuie curatate, avand nevoie doar de o evacuare concentrica, la fel ca centralele de apartament. Confortul in utilizare este maxim, multumita telecomenzii de pornire si reglaj. Semineele din Suceava, pot fi amplasate in orice locuinta si se integreaza usor in orice tip de casa. Acestea au un aspect speacial si elegant, datorita vederii panoramice asupra focului. Semineele pe gaz, contribuie la reducerea emisiilor de dioxid de carbon din atmosfera, insa prin lipsa cenusei, a funinginii si a compusilor sulfurici, se protejeaza mediul inconjurator.

Posted in:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.