Gresie si faianta in Suceava pentru baia perfecta

Alegerea gresiei si faiantei pentru baia ta este o notiune cat se poate de serioasa. Cel mai probabil te-ai gandit la asta inca de cand ai inceput sa renovezi baia, si poate te-ai si hotarat asupra unei culori sau unui model anume.

Inainte sa cumperi si sa incepi asezarea lor, asigura-te ca ai facut alegerea potrivita, ca nu numai va arat bine dar va rezista la cantitati uriase de apa, aburi si murdarie, pe parcursul urmatorilor ani.
Exista showroomuri de gresie si faianta in Suceava care colaboreaza cu producatorii pentru a testa placile in asa fel incat sa treaca de cele mai grele incercari. Standardele trebuie atinse astfal ca nimic nu trebuie sa fie lasat la voia intamplarii. Totul trebuie testat, de la coeficientul de frictiune, la absorbtia de umezeala si rezistenta la zgarieturi.

Pentru ca tu sa faci alegerea corecta pentru baia ta, iti voi da cateva indicii ajutatoare.

Gresia pentru baie trebuie sa reziste la conditii prelungite de umezeala, la spalari frecvente si la eventual zgarieturi, si in acelasi timp trebuie sa arata ca noua.

Ca sa obtii acest lucru, cele mai potrivite placi de gresie pentru tine sunt cele din portelan si ceramic. Iar daca iti place stilul industrial, atunci poti alege placile ceramice cu aspect de ciment; sunt foarte la moda in ultimul timp si dau un aspect glamourous baii tale.

O alta textura neasteptata in baie este lemnul, si da, poti gasi si gresie cu acest model. Vei obtine lookul traditional al lemnului si rezistenta extraordinara la umezeala a gresiei.
Faianta pentru baie  este pe langa cel ma bun izolant hidro pentru baia ta, dar este si o semnatura de stil pentru tine. Poti alege de la texturile de piatra naturala, atat de la moda acum, dar si texturi mai pretentioase cum este marmura sau granitul. Este inutil sa mai zic ca aceste texture iti vor duce baia la un alt nivel, cu diferente de cost foarte mici, fata de celelalte tipuri de texturi.

In plus, pentru un aspect si mai diferit si interesant, poti alege marimi sau forme diferie care sa scoata din anonimat chiar si cea mai mica sau modesta baie. Chiar si mozaicul este incredibil de apreciat in utlimul timp, in special printre iubitorii stilului vintage.

Oricare ar fi gusturile tale, retine, in showroomurile de gresie si faianta din Suceava sigur vei gasi ceva pe placul tau, potrivit bugetului si dimensiunilor baii tale.

Posted in:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.