FAIANTA

Afișez toate cele 5 rezultate

Faianta a ajuns sa fie o parte atat de importanta in renovarea caminului nostru, incat ne gandim foarte bine inainte sa alegem un model sau o culoare potrivita. Fiind una din cele mai utile inventii din domeniul designului interior, faianta din Italia in Suceava a fost adaptata pentru se potrivi cu orice personalitate, orice stil, orice simt artistic, in asa fel incat sa poata transforma o casa intr-un camin.

Pentru ca creativitatea umana nu are limite, faianta nu mai este doar o simpla bucata alba de ceramic tratata. Acum faianta vine in forme diferite, culori din intreg spectrul cromatic si modele elegante sau haioase, in functie de utilitatea lor. Daca, spre exemplu pentru baia copiilor veti opta pentru modele haiose in culori vesele, pentru baia oaspetilor sau chiar baia matrimoniala, va puteti alege modelul preferat din zeci de modele disponibile la noi. Culori sobre, neutre sau culori dramatice care va vor binedispune de dimineata, ambele variante sunt disponibile pentru dumneavoastra, si pot fi ale dumneavoastra daca va puteti decide asupra unui singur model preferat. Marimea placilor ceramice a suferit mai multe transformari, astfel ca azi putem gasi placi de 4 cm patrati, pana la 1, 5 metri patrati, astfel ca utilitatea lor creste chiar mai mult.

Si pentru ca versatilitatea placilor nu se opreste aici, modele disponibile trec dincolo de orice imaginatie. Modele cu chipurile vedetelor de talie internationala, cu cristale Swarovski sau cu minerale, acestea sunt noile trenduri in ceea ce priveste faianta ce poate fi si in baia sau bucataria voastra. In functie de bugetul de care dispuneti, va puteti transforma casa in caminul de vis, cu un simplu accesoriu, cum este si gresia.

Ericaceramica Suceava distribuitor Suceava – Romania a produselor NovaBell