Gresie

Impreuna cu faianta, gresia formeaza un cuplu de nedespartit. Daca peretii bucatariei si bailor sunt frumos ornate cu placi ceramice sclipitoare, de ce nu am aplica acelasi tratament regesc si podelelor pe care calcam in fiecare minut? Desi la un moment dat gresia era doar in forma mata, astazi puteti gasi si modele mai lucioase tratate cu cristale sau minerale. Evident, aceste modele sunt ceva mai scumpe, insa garantia pentru o astfel de podea ajunge si la cateva zeci de ani. Spre deosebire de faianta, gresia este disponibila cel mai des, in marimi medii sau mari, practicabilitatea acestor marimi fiind mai mare, pentru ca vorbim de suprafete aflate la sol, situatie care cere o rezistenta mai mare.

Nici la capitolul gresie Italia Suceava, modelele nu sunt mai limitate pentru ca exista pe piata modele care imita blana de leopard sau pietrele de rau. Tehnologia anilor in care traim ne da posibilitatea sa ne transformam casa in camin fara sa depunem, noi insine, un efort prea mare. Orice model, oricat de transit sau original ar fi, este usor de procurat in zilele noastre pentru ca tehnologia de care dispunem ne permite acest lucru.

Mai mult, chiar si compozitia poate fi modificata astazi pentru ca s-au inventat mai multe formule menite sa faca placile ceramice mai rezistente, sau mai lucioase, sau sa le dea o textura anume. Fiind vorba de placi ceramice care se aplica pe podea, este imperios ca formulele si materialele prime din care acestea se produc sa fie de cea mai buna calitate. Tranzitul prin casa dumneavoastra nu ar trebui sa fie incomod sau periculos astfel ca este important sa alegeti cu grija modelul care vi se potriveste. Daca aveti animale de casa ori copii mici, podelele trebuie sa fie sigure, pentru a nu se intampla accidente. Nu va faceti griji, exista un model de gresie potrivit si pentru criteriile dumneavoastra de alegere.

Ericaceramica Suceava distribuitor Suceava – Romania a produselor Emil Ceramica

Posted in: