Trenduri noi in materie de gresie si faianta Suceava

Materiale naturale

Teracota, oricat de suprinzator ar parea se afla in topul noilor veniti in materie de gresie si faianta in Suceava. Culoarea deschisa, organica ofera camerei in care este instalata caldura si caracter, potrivita pentru orice casa ce se vrea camin.

Marmura nu este nici ea uitata in 2017. Fie marmura natura, fie gresia si fainata marmorata sunt potrivite pentru baile care au nevoie de un accent de stil.

Materialele sintetice sunt si ele pe val anul acesta, mai ales in zonele de tranzitie sau in zonele cu trafic greu, datorita rezistentei lor.

In materie de culori magazinul de gresia si faianta Suceava ne aduce in 2017 culori organice, pamantii, verde smarald, nuante de ocru si de gri care sa creeze un impact puternic in casele noatre.

Culorile pietrelor semipretioase, juxtapuse materialelor organice de lemn sau piatra vor crea un efect de spa chiar la noi in baie, fara un cost prea ridicat.

 Culorile sau nuantele de gri sunt si ele la mare cautare in special pentru camerele de baie. Avand in vedere multitudinea de nunate disponibile, avem posibilitatea sa alegem orice ne dorim.

Combinatii creative

Aveti indrazneala si cumparati faianta si gresie in culori complementare, sau  in combinatii suprinzatoare care sa dea un plus de culoare si personalitate caminul tau. Aceste combinatii se folosesc in special in buctarie, pentru o nota vesela si relaxanta.

Stilul Vintage

Asa cum era de asteptat, stilul vintage inca nu pleaca nicaieri, la fel de popular ca anul trecut, este destul de simplu de realizat atata timp cat mentinem un echilibru intre aspectul nou si cel vechi.

Placile cu model sunt si ele din ce in ce mai populare, mai ales daca sunt desperecheate si asezate aleatoriu  pe pereti sau pe podea.

Marimi mari

In special cand vine vorba de podele, este bine de stiut ca anul acesta se poarta formatele mari, cat mai mari. Placile mici de mosaic sunt cumva de domeniul trecutului, avand in vedere ca acum sunt de preferat placile care pot depasi uneori chiar si un metru patrat in suprafata.

Tu ce fel de gresie si faianta vei alege? Magazinul nostru EricaCeramica.ro din Suceava iti propune cateva idei .Vezi mai multe detalii aici.

Posted in:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *