Incalziti casa si faceti economie cu termoseminee Suceava

Stand in fata unui semineu, cu focul arzand poate fi momentul dumneavoastra preferat iarna, dar un semineu de moda veche nu este doar o sursa de incalzire ineficienta, ea, de asemenea, poate crea un nivel ridicat de fum in interiorul si in afara casei. Este timpul pentru termoseminee Suceava! Desi tehnologia in sine nu este tocmai noua, ea a inceput sa devina din ce in ce mai populara abia in ultimii 2-3 ani. Oamenii abia acum incep sa capete din ce in ce mai multa incredere in termoseminee.

8ff4abdfbc164563-finisaj_sahara_100Da,  cu noile termoseminee Suceava economisiti nu doar lemne, cat si energie. Inserati un termosemineu in lacasul veciului semineu si simteti caldura. Ori, daca nu aveti un semineu, nu va intristati, se poate sa atasati termosemineul direct langa perete, oriunde va doriti. La sfarsitul unui an veti descoperi ca ati facut o reducere de pana la 40%.  Remarcabil, nu?

In cazul in care o soba de lemn de sine statatoare este prea mare pentru a se potrivi in vatra semineului, puteti opta pentru un insert cu lemne – o soba de lemne fara picioare. Acest lucru poate fi zidit direct in vechiul semineu si il puteti alimenta cu lemne sau peleti din lemn.

Aveti nevoie de un instalator care sa croiasca o retea de conducte care sa duca aerul cald peste tot prin casa, dar de asemenea, pentru a se asigura ca fumul esteevacuat corect. Exista termoseminee in Suceava care sunt securizate cu sticla temperate, sau cu sticla ceramic. Acestea vor radia caldura incalzind astfel destul de rapid camera in care se afla. Unul din marile avantaje ale termosemineelor este ca printr-un sistem simplu de ventilatoare si evacuatoare de fum, un termosemineu de dimensiuni reduse poate incazli chiar si 800-1000 de metri patrati.

Imaginati-va doar cata economie veti face, cu un simplu ajutor de la EricaCeramica.

Posted in:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *