Ce sa iei in considerare cand cumperi gresie si faianta in Suceava

Mai jos sunt sfaturile noastre generale pentru alegerea gresiei si faiantei pentru casa ta. Pentru mai multe sfaturi specifice, apelati la specialistii de la EricaCeramica chiar astazi.

  1. CULORI

Alege culori deschise pentru a face o camera mica sau intunecata se para mai mare si mai stralucitoare.

  1. FI AVENTUROS

Cu toate acestea, nu iti fie frica de culoare, ceea ce poate crea, de asemenea, unele efecte unice si speciala in casa ta. Preferinta personala este cheia.

  1. NU FACETI COMPROMISURI

Trebuie sa privesti gresia si faianta  ca pe o investitie, nu ca pe un cost; niciodata nu trebuie sa faci un  compromis cu privire la calitate, pentru ca pe termen lung te va costa mai mult.

  1. PLANUIESTE INAINTE

Cumpara intotdeauna cu 5-10% mai multe piese decat ai nevoie. Acest lucru va permite posibilitatea de a inlocui o placa cu defecte, ori de a supliemnta intr-un colt pe care poate la-I omis.  Cele mai multe companii vor oferi o rambursare pentru cutiile neutilizate din gresie.

  1. ALEGE CHITUL POTRIVIT

Alege o culoare de chit care complimenteaza gresia pentru a ajuta la amestec in liniilor de mortar.

  1. MAI MARE NU ESTE INTOTDEAUNA MAI BINE

In cazul in care peretele sau podeaua va necesita o multime de taieturi de placi,  alege dale mai mici pentru a se obtine un flux mai bun si a nu pierde prea mult timp.

  1. VERIFICAREA ADECVATa

Ai nevoie de gresie? Asigura-te ca placile pe care le cumperi vor suporta traficul din casa ta. Specialistii in greseie si faianta din Suceava te pot ajuta cu aceste criterii importante, pentru a nu arunca banii pe fereastra, sau in cazul nostru, pe podea.

O intrebare similara poate fi necesara daca vrei sa stii daca placile sunt din ceramica sau din portelan.  

  1. INTRETINERE

Daca achizitionati dale de piatra naturala (adica travertin, marmura, ardezie), asigura-te ca vei cere cele maai bune sfaturi pentru etansarea si tratarea placilor inainte si dupa fixare.

  1. NU ITI FIE FRICA SA CERI SFATURI

Nu-ti fie teama sa soliciti sfaturi asistentilor de vanzari; acestia sunt pe deplin pregatiti pentru a raspunde la toate intrebarile legate de gresie si faianta Suceava si pot sa iti concentreze atentia pe lucruri pe care este posibil sa nu le fi luat in considerare in alt mod.

Posted in:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *