10 raspunsuri despre termoseminee din Suceava

Cauti un termosemineu pentru casa ta? Eu iti pun azi la dispozitie cateva sfaturi pentru termoseminee in Suceava, pentru ca tu sa faci alegerea cea mai buna.

De ce sa alegi un termosemineu pe lemne

Aceste termoseminee ofera combinatie perfecta intre estetic si functional, lemnul fiind una dintre celel mai bune surse de caldura din cate exista. De la modelele din fonta pana la cele din otel si ceramica, gama este destul de variata.

Ce stil sa caut?

camino_carinciTermosemineele nerge sunt celelclasice, si nu poti da gres cu ele, insa daca iti doresti un plsu de eleganta, iti recomand chiar un semineu alb din fonta. Vei da un aspect sofisticat si foarte primitor casei tale.

Cata caldura voi avea?

Majoritatea termosemineelor din Suceava iti vor incalzi doar camera in care se afla. Insa, tehnologia a avansat instr-atat incat acum poti incalzi toata casa cu ajutorul unui singur termosemineu si al unei retele de aero-ducte.

Cat sunt de eficiente?

Iti spun doar atat, semineul conventional pierde 90% in caldura in cosul de fum. Un termosemineu doar 15 %.  

Ce criterii ar trebui sa caut?

Un criteriu folositor este cel de autocuratare a usitei cu geam. Alte termoseminee ofera si posibilitatea de a deveni cuptoare, ori de a incalzi intreaga casa.

Cine poate instala termoseminee in Suceava?

Instalarea nu poate fi facute de tine, oricat de priceput ai fi, din cauza ca riscurile sunt destul de mari daca termosemineele  nu sunt instalate cum trebuie. Intreaba consilierii din magazine daca nu cunosc vreun instalator profesionist.

Care este cel mai bun lemn?

Cel mai bun lemn este cel masiv de fag, stejar sau carpen.  Urmatoarele cele mai eficiente sunt brichetele si peletele din acelasi lemn.

Cum pastrez lemnul?

Este important sa pastrezi lemnul intr-un loc uscat si ventilat, pentru ca atunci cand este ars, acesta sa dea cea mai buna performanta.

Cum intretin termosmineul?

In principiu tot ce trebuie sa faci este sa scoti cenusa, si sa ai grija sa observi eventuale crapaturi sau hibe, inainte ca acestea sa devina o problema.  O data pe an, un profesionist va trebuie sa curete intreaga instalatie.

Cat costa?

Un termosemineu pentru o singura camera mica, poate costa chiar si mai putin de 1000 de lei, in timp ce termosemineele din Suceava cu retea de incalzire pentru toata casa, pot ajunge si la 5-6000 de lei, pentru o casa cu doua camere.

Posted in:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *